Artikkelit

Videolla jo huimat 62 000 katsojaa!

Kivirakentajien elokuussa 2014 julkaisemalla Tunne kivi -animaatiolla on tähän mennessä jo huimat 62 000 katsojaa YouTubessa. Luku saa merkitystä, kun sitä vertaa esimerkiksi ”kilpakumppanimme” Puuinfon Puun tarina -videoon. Jälkimmäinen on julkaistu joulukuussa 2014. Sillä on vajaat 1400 näyttökertaa.

Leikkimieliset vertailut sikseen. Suomalaisen kiven tarina kiistatta kiinnostaa suomalaisia. Kymmeniätuhansia ammattilaisia työllistävä ala ponnistaa suomalaisesta luonnosta, vastuullisesti ja kestävästi toimien. Luottamusta löytyy.

Verkossa liikkuva kuva vetoaa ja elämykset koukuttavat. Kivirakentajat tulevatkin jatkossa entistä enemmän hyödyntämään digitaalisen viestinnän tarjoamia mahdollisuuksia tarinalliseen ja vaikuttavaan viestintään. Olemme pidemmän polun alussa.

Palataan teemaan viimeistään 100 000 rajapyykin ylittyessä. Tästä on hyvä jatkaa.

Tiina Kaskiaro

Tiina Kaskiaro

Olen helsinkiläistynyt diplomi-insinööri ja tehnyt suurimman osan työurastani markkinoinnin ja viestinnän parissa.

Minua erityisesti kiinnostavat näkökulmat ovat kestävä rakennettu ympäristö, rakentamisen vaikutukset ympäristöön, resurssi- ja materiaalitehokkuus, asuminen sekä insinöörin silmin tarkasteltu arkkitehtuuri.

Vapaa-ajalla kierrän maailmaa avoimin silmin, liikun luonnossa, laskettelen ja sukellan. Myös hyvä ruoka ja viinit kuuluvat harrastuksiini.

Jätä kommentti

Nimi*
Kotisivut

Kommenttisi*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sinua saattaa kiinnostaa
Hallitukselta ristiriitaisia viestejä rakentajille
Hallituksen rakentamisen politiikassa otetaan suuri riski
kaisatalo
Kivi on paras
kiertotalous_1
2020-luvun suunnitelmatalous?